Promo

Novo kinematografsko ostvarenje iz Srbije, film “Jorgovani”, premijerno je prikazan u Beču, uz prisustvo glumaca. Međunarodna premijera “Jorgovana” održana je u bioskopu Sinepleks Milenium Siti. Film je prikazan paralelno u čak pet prepunih sala s više od 1.500 gledalaca.

Specijalno za ovu priliku, premijeru u Beču svojim prisustvom uveličale su glumice Sloboda Mićalović i Isidora Janković, kao i producent filma Zoran Janković.

VELIKO INTERESOVANjE: Sloboda Mićalović, Isidora i Zoran Janković

Nakon premijere “Jorgovani” nastavljaju da se prikazuju u bečkim bioskopima Sinepleks Milenium Siti, Donau Centrum, Vinerberg i Lugner Siti Kino.

Od 15. marta, “Jorgovani” će biti prikazivani u bioskopima širom Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Italije, Luksemburga, Holandije, Norveške, Slovačke, Češke i na Malti. Prikazivanje u bioskopima širom Australije planirano je za početak aprila.

Prikazivanje filma u bioskopima podržano je od strane “Creative Europe Media” programa Evropske komisije.

Priča o Katarini i Igoru

Film “Jorgovani” priča priču o Katarini i Igoru, glumcima koji su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepljeni od bliceva i ogluveli od aplauza, oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli, sve do ceremonije dodele nagrada za najbolju seriju godine, koja će ponovo okupiti celu ekipu. Upravo tada, usred sjaja i glamura, istinsko lice i skrivene realnosti filmske i televizijske industrije u Srbiji danas postaće vidljive, otkrivajući da su njihovi životi zapravo veća melodrama nego ona koju su zajedno snimali.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here