Printscreen
Baka Prase

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, ponovo je šokirao pratioce na društvenim mrežama zbog svojih stavova koje iznosi javno.

Naime, kontroverzni Jutjuber dotakao se stravičnog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju pre nekoliko dana, a u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi.

Bogdan je istakao, u jednom od svojih lajvova, da ne želi da donira novac za pomoć žrtvama, budući da su pobili naš narod.

– Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate – počeo je šokantno izlaganje Baka Prase.

On je istakao da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo, ali je istakao da nikakva donacija ne dolazi u obzir budući da ne oseća ljubav prema Turskoj zbog svega iz prošlosti.

– Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško “kao zemljotres, ludilo sve”. Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno? – izjavio je Ilić, a nakon ovoga su krenuli negativni komentari njegovih praticala i korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Baka svojih kontroverznim izjavama izaziva gnev javnosti.

11 COMMENTS

  1. Pogresno je to sto to nema veze sa Otomanskom vladavinom, ljudi su stradali od zemljotresa,deca, stari i drugi ljudi, jel ti uopste znas koje godine su turci bili ovde. Samo psujes, lupetas i pricas gluposti ko tebe slusa svaka mu cast. Ko hoce da pomogne neka pomogne ko nece ne mora prosto. Sada je druga realnost i drugo vreme, istorija je proslost , a vreme turaka je odavno proslo decko moj.

  2. Богдан је потпуно у праву и ту нема дилеме, Господ Бог наш никога не оставља равнодушним , пре или касније нам стигне опомена или боље речено: ” Како си сејао тако ћеш и жњети…”

  3. Zemljotres u Turskoj i zemljotres u Siriji.Turci u ovom momentu nadlecu avionima i bombarduju Kurde u
    Siriji pod okolnosti zemljotresa i Nedaju prolaz drugim humanitarnim organizacijama.dali oni koriste zemljotres
    za ratne svrhe ili da im se pomogne .Neznam,naravno da ima neduznog naroda ali mafija igra svoju igru.
    I Turska nije bez idiota.Valda ce sada znati koga ce birati

  4. Лепо је рекао, ми боље да донирамо Србима на Косову и Метохији!!!

  5. Jadan narod!!! Ali politika, ova Turska-jel pre neki dan ovaj njihov dade izjavu da podžava priznanje Kosova u celosti, o našem narodu ni slovo o zajednici četiri opštine. Da narodu i pošalješ, ovi će na gram da im daju, ostalo sebi… O 500 god. pod njima, da se i ne govori. Ni Svetog Savu ne ostaviše da počiva u miru, ubiše Srbiju u pojam, ali se nedadosmo.

  6. Interesantno je da Vesti ne brisu ogavne komentare kao sto je poredjenje kosovskih rana 1389 i zemljotresa 2023. Pa to poredjenje upravo ponizava svakog Casnog Srbina. To se ne poredi jer je nesrpski, ogavno i neljudski.
    Na srecu – u Srbiji i van nje je puno cestitih i normalni sa lepim i dostojanstvenim srpskim dusama, koje se stide nepismenih, i isfrustriranih komentara. Zivela zdrava srpska svest i cestitost. Pravoslavni Bog ce znati to da ceni

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here