Bijonse otkrila da ima još jednu sestru!

0

Nije joj lako – muž preljubnik, agresivna sestra i razvratni otac: Bijonse Nouls
 

Bijonse ima zategnut odnos sa ocem od kada je on 2010. godine priznao da je tokom braka sa pevačicinom mamom Tinom imao aferu iz koje je dobio vanbračnog sina. Do tog priznanja otac je bio Bijonsin menadžer, a onda je dobio otkaz i odnosi se se zategli.

Bijonse (32) i njena sestra Solanž (27) nisu prisustvovale drugom venčanju svog oca, koji se u Teksasu početkom ove godine oženio manekenkom Đinom Ejveri. Sada bivša manekenka Takoja Brenskomb tuži Noulsa, i tvrdi da je on otac njene ćerke, takođe rođene 2010. godine.

 

Manekenka zahteva da se Nouls podvrgne DNK analizi, i da joj plati alimentaciju i sudske troškove. Metju duguje majci svog prvog vanbračnog deteta više od 45.000 dolara, a još se nije oglasio povodom priče o drugom detetu.

 

Bijonse trenutno prolazi kroz prilično težak period, pošto je u jeku turneja na kojoj ona i Džej Zi nastupaju zajedno, a tabloidi tvrde da se razvode. Takođe, nedavno je njena sestra Solanž tukla Džej Zija u liftu, što je ceo svet video zahvaljujući sigurnosnim kamerama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here