EPA/Toms Kalnins

Bivši generalni sekretar NATO, lord Džordž Robertson, rekao je da se isplati biti čvrst prema Srbiji.

Robertson je to izjavio na sednici Odbora za spoljne poslove britanskog parlamenta na kojoj se razgovaralo o dešavanjima na Kosovu i Srbiji, uključujući i događaj u Banjskoj.

Robertson je tvrdio da prema Srbiji treba biti čvrst i da se u tom delu sveta poštuje snaga.

– Biti oštar prema Srbiji se isplati. Ljudi u ovom delu sveta poštuju snagu – rekao je on.

Tada se umešala britanska poslanica i predsednica Komisije Ališa Kerns, koja je rekla: “Ne mogu da se setim primera gde smo u poslednje četiri godine pokazali snagu”.

– To je ono što moramo da uradimo, moćna poruka koju možete da pošaljete je da moramo da budemo jaki. Možemo da budemo fleksibilni, da se povežemo, ali moramo biti apsolutno čvrsti – nastavio je bivši generalni sekretar NATO.

U diskusijama koje su se vodile u ovoj Komisiji učestvovao je i bivši ambasador Velike Britanije na Kosovu Ijan Klif.

4 COMMENTS

  1. Лако је причати о снази док гураш туђу децу у смрт ЛИЦЕМЕРУ!

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here