Čeka poziv iz Sočija

0

Stanojka Mitrović Ćana (46) već duže vreme pregovara o gostovanju u Rusiji. U ovoj zemlji nikada do sada nije bila, a volela bi da je poseti.
– Mesecima se dogovaram sa organizatorom iz Moskve, ali još nismo precizirali kad ću nastupiti u ovom gradu gde ima mnogo naših zemljaka koji su otišli na privremeni rad. Problem je sa zakupom sale, koju nije lako obezbediti i iznajmiti, kao što je to slučaj na Zapadu – kaže Ćana i otkriva da dok čeka nastup u Moskvi, možda, zapeva u nekom drugom gradu u Rusiji.
– Postoji šansa da gostujem na Crnom moru. Nedavno sam pevala na jednom krštenju, a domaćin ima firmu koja obavlja brojne poslove u Sočiju. Rekao mi je da se njegovi radnici opuštaju slušajući moje pesme i da bi trebalo da mi neko organizuje koncert u ovom gradu. Bila sam nepoverljiva, ali sam dobila informaciju da zaista postoji interesovanje naših radnika da im zapevam u Sočiju. Ne očekujem astronomske honorare, već da novcem koji bi dobila za nastup mogu turistički da obiđem grad i vidim znamenitosti.

 

Vole je zemljaci
– Sa bosanskom televizijom OTV imam dobru saradnju i čest sam gost njihovih emisija "Pozdrav iz dijaspore", koje se realizuju u raznim krajevima sveta gde ima naših zemljaka sa prostora bivše Jugoslavije. Oni su dobili poziv da upriliče emisije u Dominikanskoj, kao i u Južnoafričkoj Republici, pa ću možda zapevati i u ovim zemljama – otkriva Ćana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here