Ciljevi jasni – titula i Liga Evrope

0

Miroslav Todorović
Zakcrtao ciljeve: Ljubiša Tumbaković
 

"U sklopu petogodišnjeg plana direktor kluba (Miloš Vazura) i ja napravićemo strategiju razvoja fudbalskog kluba koja će prema godinama imati i nivo traženog rezultata. U ovoj, prvoj godini,
tražićemo šampionsku titulu u našoj ligi, a onda i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evropa. Naravno sa bonusom koji bi bio Liga šampiona", rekao je Tumbaković 

"Iz godine u godinu, uz uslove koje budemo stvarali i selekciju igračam tražiće se i veći rezultati. Moguće da već od sledeće godine taj cilj bude Liga šampiona", dodao je on. 

Ćirić: Da igramo dopadljivo

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić rekao je danas da mu je cilj da ekipa igra dopadljiv fudbal i da iz takve igre proistekne i dobar rezultat. 

"Cilj je da pokušamo da Parizan igra dopadljivo, da što više ljudi dođe da gleda utakmicu, da igra lep fudbal i pre svega da imamo dobarrezultat. Na dobrom smo putu, ekipa je odlična i uz neke male promene može da igra fantastično", rekao je Ćirić, a potom se osvrnuo na januarski prelazni rok:

"Finansijska situacija je teška i biće teško ostvariti sve želje.
Pokušaćemo da dovedemo više mladih igrača koji će biti budućnost
kluba, ali i iskusne koji će dati stabilnost. Imamo kostur ekipe,
stvara se pozitivna atmosfera, ali to je preduslov za dobar rezultat",
rekao je on. 

Upitan da li se u petogodišnjim planovima nalazi i kapiten Saša Ilić, Tumbaković je rekao da to zavisi od 37-godišnjeg fudbalera. 

"Kao neko ko je klupska legenda, Ilić će naci svoje mesto u Partizanu, ali prvo treba da završimo ovu polusezonu sa rezultatima koje očekujemo, pa ćemo sa njim napraviti dogovor koji će biti i u kostist Partizana i u njegovu korist. Gde će biti, to pre svega zavisi od njega", rekao je Tumbaković. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here