Dačić: Znao sam za Kosmajca

0

Bezuspešno pokušavali da ga dovedu u vezu sa Darkom Šarićem: Ivica Dačić
 

Dragoslava Kosmajaca nedavno je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko dilera u Srbiji, posle čega su mediji preneli da je pobegao iz zemlje.

 

"Tražili smo istragu, ali uvek smo iz policije dobijali odgovor da je on mnogo lukav i pametan i da nema nikakvih dokaza", kazao je Dačić za list Informer.

 

Dačić je bio ministar policije od 2008. do 2014. godine.

 

Dačić je naveo "da je više puta čuo o Kosmajcu" i da se njegovo ime pominjalo u policiji i Biro za koordinaciju rada službi bezbednosti.

 

"Nemam ja baš ništa s njim! Ni od njega, niti od bilo koga drugog kriminalca nikad nisam uzeno ni dinar", istakao je on i podsetio da su ga bezuspešno dovodili u vezu i sa optuženim za šverc kokaina Darkom Šarićem.

 

Dačih koji je i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) u intervjuu kritikovao funkcionera te stranke Branka Ružića zbog njegovih izjava u emisiji "Utisak nedelje",oko smene u policji.

 

"Ko god od funkcionera naše stranke hoće da izigrava opozicionog lidera, moraće prvo da izaće iz SPS. To znači da SPS ima precizna pravila ponošanja i da svi funkcioneri u javnosti moraju da zastupaju stranačke stavove", poručio je Dačić.

 

Naglasio je da ne najavljuje "cistku" u stranci, ali da ne može neko ko sedi u vrhu te stranke svojim izjavama da ruši SPS i državu.

 

"Ili smo vlast ili opozicija, a mi jesmo vlast, mi jesmo i bićemo pouzdan koalicioni partner SNS", rekao je lider SPS-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here