Foto: MN Press
FK Crvena zvezda

Teških nekoliko sedmica je iza fudbalera Crvene zvezde, koji zbog kvalifikacija za Ligu šampiona moraju dva puta sedmično da istrče na teren.

Pojačani intenzitet treninga i nastupa uslovilo je da Lois Dioni dobije upalu, pa je zbog toga dobio predah, ali se očekuje da ipak bude spreman za revanš meč sa Šerifom u Moldaviji.

On je dosta problema imao još pred utakmicu sa Napretkom iz Kruševca, pošto je osetio bol u primicačima, zbog čega je ostao van protokola i meč je posmatrao iz lože našeg najvećeg stadiona.

Posle detaljnih pregleda, ispostavilo se da su mu mišići samo puni mlečne kiseline, prenosi Mozzart Sport. Podsetimo da je Dioni došao u nezgodnom trenutku, pred sam kraj priprema u Austriji i još nije došao do željenog ritma.

Iako još nije u potpunosti spreman za kontinuirane nastupe punim intenzitetom, vezao je golove na dve evropske utakmice i uspeo je da se uklopi u ideje Dejana Stankovića. Jasno je ipak da bi mogao da napreduje i popravi kvalitet svoje igre.

Trenutna alternativa Dioniju je Nikola Krstović, koji se nalazi u dobroj kondiciji, ali ima problema sa kontinuitetom. Šansu je u poslednje vreme dobijao i Marko Lazetić, dok je Milan Pavkov još bolestan. U drugom planu je Aleksa Vukanović.

Podsetimo da pravila gola u gostima od ove sezone nema, tako da je Crvenoj zvezdi za prolazak dalje u plej-of fazu potrebna pobeda protiv Šerifa u Moldaviji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here