Divljanje fudbalskih navijača u Beču

0

Da li će se Mišel Platini posle ovoga predomisliti i podržati uvođenje provere video snimka spornih situacija na licu mesta?!

 

Nezadovoljni suđenjem huligani su pokušali da ulete na teren i obračunaju se sa arbitrom, ali je energičnom intervencijom policije i službenih lica sprečen veći incident, pa je utakmica igrana u okviru petog kola L grupe UEFA Evropske lige nastavljena.

 

Nakon što je domaćin iz Beča primio i drugi gol, huligani među navijačima Austrije počeli su sve više da divljaju. U jednom trenutku uspeli su da probiju vrata koja vode na teren pokušavajući da se "dokopaju" arbitara. Neki su i uspeli da uđu na travnjak, ali su na kraju organi reda, ali i službenici kluba, uspeli da "primire" svoje navijače pa je utakmica ipak nastavljena.

 

Gosti iz Španije postigli su prvi gol iz očiglednog ofsajda (Ljorente u 19. minutu), a incidentu je prethodila situacija u kojoj je igrač Atletika Domingez u 61. minutu postigao drugi gol za svoj tim udarcem koji se prvo odbio od prečke u stativu, pa potom završio u mreži. Domaćinima je "presudio" Ljorente golom u 84. minutu.

 

Španski reprezentativni centarfor Fernando Ljorente je sa šest postignutih golova u pet utakmica trenutno najbolji streelac ovog takmičenja.

Ekipa iz Španije je ovom pobedom obezbedila plasman u sledeću fazu takmičenja, dok je Austrija eliminisana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here