Dodić priželjkuje jedan bod

0

"Svesni smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica, s obzirom da je ekipa Spartaka spoj iskusnih i mladih igrača, izuzetno dobro vođena i u organizacionom smislu vrlo dobro ‘upakovana’, a to pokazuje i rezultatima", istakao je Dodić.

 

Zbog gustog rasporeda, igrači su dosta umorni, ali motiva za dobru igru u Subotici sigurno će imati.

 

"Imali smo izuzetno napornu nedelju, jer smo odigrali tri utkmice za sedam dana. Dve smo rešili u svoju korist i to nam daje neophodno samopuzdanje pred put u Suboticu", rekao je Dodić.

 

Šef stručnog štaba Jagodinaca dodao je da će najvažnije biti da se dobro odigra u odbrani.

 

"Spartak ima igrače koji sami mogu da reše meč. U poslednje vreme izdvaja se Mirić, ali su pođednako opasni i Torbica i Ubiparip. Ako u odbrani odigramo maksimalno koncentrisano i sačuvamo mrežu, ostvarili bismo cilj da ostabeno neporaženi", rekao je Dodić.

 

On je napomenuo da će njegovom timu nedostajati Bojić, koji je na prošloj utakmici zadobio naprsnuće nosne kosti. Svi ostali prvotimci su spremni za igru.

 

Golman Zlatko Zečević se složio da Jagodinu u Subotici očekuje izuzetno teška, naporna i čvrsta utakmica.

 

"Ako u taj susret uđemo kao u prethodna dva, a to znači maksimalno ozbiljno i agresivno, mislim da neće biti problema", rekao je Zečević i istakao da očekuje "pozitivan rezultat, odnosno sve osim poraza". 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here