EPA/Andrej Čukić
Milorad Dodik

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da je BiH došla do svog kraja, odnosno, “doveli su je do kraja oni koji su se u nju kleli”.

“Ostalo je samo da svi učinimo napor da budemo dobre komšije i da se raziđemo u miru”, naveo je Dodik na društvenoj mreži “X”.

On je istakao da će rezolucija koju su na silu i silom, kršeći Ustav, izgurali Bošnjaci preko svojih mentora, trajno razgraničiti Republiku Srpsku i FBiH.

“Laž koju nam podvaljuju Bošnjaci ne možemo ni zaboraviti ni oprostiti. Ne postoji način da se šteta nastala guranjem ove rezolucije sanira. I neka ne bude kasnije da ih nismo upozorili na vreme”, rekao je Dodik.

8 COMMENTS

  1. SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
    SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

    NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!

  2. Nisi trebao nikog vredzati, verujete u Putina, pa treba biti lud.Znas ko vlada svetom i njihovo se broji

  3. vi sto se krijete ko misevvi treba da vam je sramota da kometarisete presednika republike srpske uvek ste kritikovali dodika sad nije nista reko a bosnjaci teli da nalepe srbima nalepnicu ko genocidan narod i to se koristili sa lazima da su sva tri naroda pristali na glasanje a da nisu ni pitani treba da se odvoje od bosnjaka jer to je naj bolje

    • Savo. Ako Dodik 20 godina prica o samostaljenju ,a na kraju od toga ne bude nista svako normalan ce to kritikovati.Samo budalama ce to biti normalno .Pa Dodik je prenio najvise ovlastenja sa Republike Srbske na nivo BiH pa za vrijeme Dodika su izruceni Karadzic i Mladic ,a i dan danas se po Republici Srbskoj hapse borci Vojske Republike Srbske.22 hiljade Boraca Vojske Republike Srbske su na spisku kao ratni zlocinci i nemaju nikakvu slobodu u Republici Srbskoj niko im ne garantuje da sutra nece biti uhapseni.Dok recimo Hrvatski presjednik bez problema u sred Republike Srbske odlikuje zlocince Hrvatskog Vijece odbrane.I sta sada tu nije za kritiku.Evo za dva tri mjeseca ako bude Republika Srbska samostalna ja cu vam se izvinuti i nikada necu ni jednu kritiku uputiti na racun Dodika.Tudjmanu je bilo dovoljno mjesec dana da poslije odluke o samostalnosti u pravnom smislu budu nezavisni i priznati od nekoliko drzava.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here