EPA-EFE/YOAN VALAT
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je večeras da je ova nedelja bila izazovna i zahvalio svom timu na podršci tokom mastersa u Parizu.

Đoković je osvojio danas titulu na mastersu u Parizu, pošto je pobedio Bugarina Grigora Dimitrova 6:4, 6:3. Srpski teniser je trijumfom u Parizu stigao do 40. masters titule u karijeri. Ovo je šesti trofej Đokovića ove sezone, a ukupno 97. titula u karijeri.

– Hvala vam svima. Grigore, izvini zbog rezultata. Nije lako izgubiti finale, ali želim da nastaviš dalje. Igraš fantastičan tenis. Bravo za tebe i tvoj tim, porodicu. Lepo je deliti teren sa tobom, dugo smo zajedno na Turu. Mi smo veterani, 30+ generacija – rekao je Đoković na svečanoj ceremoniji dodele pehara.

– Hoću da se zahvalim mom timu. Hvala što ste uz mene, ove nedelje je bilo izazovno. Bio sam na ivici, vi ste mi pomogli van terena, oporavak, priprema… Ovo je i vaša pobeda koliko i moja – dodao je najbolji teniser sveta.

Đoković je zahvalio organizatorima na francuskom jeziku, a potom je navijače u Parizu nazvao “specijalnim”.

– Hvala vam na energiji koju ste mi dali – istakao je srpski teniser.

Dimitrov je zahvalio navijačima na podršci.

– Nemam reči, ‘izgoreo’ sam. Jako sam zahvalan zbog ove izuzetne nedelje. Doći do finala znači mi nezamislivo. To ne bi bilo moguće bez ovakve podrške. Novače, čestitam opet. Ne znam šta da kažem. Iskreno, još jedna izuzetna titula za tebe i tvoj tim. Moj tim? Ovo je bio divan put u sezoni, još jedna sezona na visokom nivou i vrlo sam zadovoljan zbog toga. Hvala vam svima, ja nastavljam da idem u ovom pravcu – istakao je Dimitrov.

1 COMMENT

  1. Nolee Idemoo.Hvala ti na pobedi i na svim pobedama.najbolji si na planeti.Zapad te ne voli jer si im rekao istinu da si najbolji i da su nas bombardovali.Veliki pozdrav tvojoj Jeci koja te svojski u svemu podrzava.Tim ti je za veliku pohvalu.I ako si najbolji vec toliko nedelja ostao si covek,veliki Srbin patriota.Pokazao si da nikoga ne mrzis i one koji tebe nevole.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here