Dramatično polufinale “Velikog brata”

0

Veliki Brat priredio je ukućanima "zvrčku" u vidu obrnutog izbacivanja. Mislili su da će njih petoro večeras napustiti Kuću, dok će dvoje ostati u finalu, ali zapravo šestoro "izbačenih" nije otišlo na intervju sa Marijanom Mićić, već u luksuznu sobu sa natpisom "Čestitamo finalisti".

 

Jedan od favorita za osvajanje nagrade od 100.000 evra: Enis

Voditeljka Marijana najavila je "dinamično" polufinalno veče, i odmah na početku saopštila poslednjem blizancu u Kući Enisu da spakuje kofere.

 

U luksuznoj sobi mu se za nekoliko minuta pridružio i Arsa, pa su finalisti "udarili" po vinu, zavalili se u jastuke i pevali "kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas".

 

Treći prozvani finalista bio je Karlo, ali ukućani su već naslutili da nešto nije u redu.

"Ovo je neka fora, sigurno. Nemoguće da će biti izbačeno petoro", odmah je Jovana "nanjušila", a složio se i Đorđe – "ako je ovo ispadanje, vrlo je čudno".

 

Enis i Karlo su prepoznali da je soba za finaliste ista prostorija u kojoj su se svojevremeno krili, tokom svojih tajnih zadataka.

 

"Toliko puta sam izlazio i vraćao se, pretvoriću se u Mikija", prokomentarisao je Karlo, aludirajući na Miroslava Đuričića, koji je učestvovao u prvom serijalu ’’Velikog brata’’, kao i u izdanju u kome su se takmičile poznate ličnosti.

 

Momcima se u tajnoj sobi pridružila i Jovana, koja je vikala "znala sam, znala sam" i nazdravljala sa ostalim finalistima.

 

 

Danica je prva stvarno izbačena, jer je imala najmanje glasova publike, ali najviše pitanja, naročito što se tiče scena sa Arsom u bazenu.

 

"Vi ste videli šta ste videli u bazenu! Vladimir nije moj izbor i nije moj dečko", kratko i misteriozno je rekla Danica.

 

Ekipi u sobi za finaliste pridružio se i Đorđe, dok su u Kući ostali Manuel i Radiša, koji su tremu prekraćivali bratskim zagrljajima i pesmom.

 

 

Marijana je najavila da poslednji izlazi Radiša, a Manuelu je pozlilo! Piroćanac je verovatno pomislio da je večeras bilo iznenadno finale, i da je kao jedini preostali ukućanin pobedio! Teško je disao, jedva stajao na nogama, tresao se. Stanje mu se nije popravljalo, pa je odlučio da se "izleči" rakijom i šetnjom oko bazena.

 

Poslednji finalista bukvalno je izgledao kao da će mu uskoro zatrebati lekarska pomoć, prekrstio se tri puta i jedva izašao iz Kuće!

 

Radiša se takođe ponadao da je u finalu, pa se vidno razočarao uprkos tome što je dobio poljubac od Marijane.

 

Manuel je nekako ušao u finalnu sobu, i mrtav hladan rekao ostalima – "znao sam, odmah sam provalio".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here