Drinčić kao mitraljezom

0

SVE BLIŽI VRHU: Fudbaleri "Tesle" iz Diseldorfa

Krenuli su "naučnici" silovito i kao po nekom nepisanom pravilu na svakih desetak minuta u prvom poluvremenu postizali su po gol! Naročito raspoložen je bio Vlado Drinčić koji je postigao prva tri pogotka, a samo minutu pre odlaska na pauzu Davor Hristov je povisio na 4:0.

 

 

Seriju lepih pogodaka Drinčić je nastavio u 11. minutu za 5:0. Gosti su počasni gol postigli u 66. minutu posle male greške odbrane "Tesle". Samo četiri minuta kasnije u listu strelaca se upisao i Dejan Lukić za 6:1.

 

Centarfor "naučnika" Drinčić je utakmicu završio kako je i započeo, sa tri uzastopna pogotka. Naime, on je od 78. do 88. minuta još tri puta naterao turskog golmana da vadi loptu iz mreže. Da su fudbaleri našeg tima bili malo prisebniji rezultat je mogao da bude ubedljiviji, jer su još šest puta pogodili prečku ili stativu i imali još dosta povoljnih prilika!

Posle 9. kola naš klub se nalazi na šestom mestu sa dobrim šansama da se primakne samom vrhu, pošto im preostaje da odigraju još tri zaostala meča.

KRAJS C3 LIGA

KSC "Tesla" 07 – DITIB Hilden II 9:1 (4:0)

DISELDORF

Stadion: Športplatc, Post Hauptplac.
Gledalaca: 120.
Strelci: Drinčić u 10, 22, 34, 56, 78, 83. i 88, Hristov u 44. i Lukić u 70. minutu.
Kartona nije bilo.
KSC "TESLA" 07: Andrevski, Novaković, Pejić, Beker, G. i D. Tomić, Pavlović (Aleksić), Špirić (Karapandžić), Drinčić, Lukić, Hristov. Trener: Vladimir Inđić.
Pozicija na tabeli:
6. KSC "Tesla" 07 5 4 0 1 23:9 12

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here