Drogba želi u Čelzi, Murinjo ga hoće u timu

0

 Didije Drogba
 

„Razmišljamo o Drogbi. Želimo da pobeđujemo i osvajamo titule, a Didije je jedan od najboljih napadača u Evropi. Još uvek je prilagodljiv potrebama Premijer lige i njegovo angažovanje nema veze sa emocijama. Ako ga angažujemo, to nećemo uraditi samo zato što je reč o Didijeu, zbog činjenice da je postigao najznačajniji gol u istoriji kluba (u finalu protiv Bajerna, za titulu prvaka Evrope) ili, kao što se priča, da mi bude saradnik u stručnogm štabu. Ako ga dovedem, to je zbog toga što poseduje kvalitet da ekipu učini snažnijom. Tim nisu samo startnih 11, potrebne su nam različite opcije i kad je Drogba u pitanju ne bih odbio tu mogućnost“, rekao je Murinjo.

Kada je reč o napadačkim opcijama, Portugalac na raspolaganju ima Dijega Kostu, Fernanda Toresa i Romela Lukakua (ali će Belgijanac verovatno opet na pozajmicu), pa želi kapitena Obale Slonovače kome je istekao ugovor sa Galatasarajem i slobodan je u izboru nove sredine.
„Razmišljamo o toj mogućnosti zato što Drogbu srce vuče ovde, plus što gazda Roman Ambramovič gaji velika osećanja prema njemu. Gospodin Abramovič je inteligentna osoba, oseća kad neko pripada klubu, osećamo i mi da je Didijeu mesto u Čelsiju. Da li dolazi? Videćemo, ali svakako moramo brzo da odlučimo“, dodao je Murinjo.

Za osam godina na Stamford bridžu je Drogba odigrao 341 utakmicu i dao je 157 golova.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here