DS: Monstruozna izjava Šešelja

0

Bilo bi interesantno isto pitanje, da li se kaje zbog svojih reči o Đinđiću neposredno pre ubistva, postaviti i predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću
 

"Ona samo utvrđuje DS u uverenju da je bila u pravu što se oduvek borila protiv svega onoga što je Vojislav Šešelj predstavljao u našem društvu, a na žalost i onoga što i danas predstavlja", navodi se u saopštenju demokrata.

 

"Radovao sam se kad je Đinđić ubijen"

DS dodaje da "mržnja, podele, uvrede, diskvalifikacije i pozivi na linč nisu nešto što je u Srbiji bilo nepoznato od vremena odlaska Vojislava Šešelja u Hag".

 

Navodeći da su "njegovi učenici na vlasti", DS saopštava da je politička retorika koju je Šešelj uspostavio i sada ostala osnovna matrica za obračunavanje sa političkim neistomišljenicima.

 

"Bilo bi interesantno isto pitanje, da li se kaje zbog svojih reči o Đinđiću neposredno pre ubistva, postaviti i predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću, čija je odgovornost, s obzirom na to da je danas predsednik Republike, neuporedivo veća od one koju ima Vojislav Šešelj", navodi DS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here