DS: Potrošeni naprednjaci žele nasilno da smene Pajtića

0

Na meti bivših stranačkih kolega: Goran Knežević, funkcioner Srpske napredne stranke
 

"O tome koliko je SNS važna Vojvodina svedoče njeni potrošeni i kompromitovani kadrovi Igor Mirović i Goran Knežević koji se utrkuju u nasilnom preuzimanju vlasti u Vojvodini, mimo izborne volje njenih građana", piše u saopštenju PO DS.

 

PO DS je ocenio da SNS u Vojvodini želi da postavi kadrove koje je sama smenila, aludirajući na bivšeg ministra poljoprivrede Gorana Knezevića koga je SNS, po oceni DS, smenila zbog "nesposobnosti i afere oko aflatoksina u mleku".

 

"To je onaj isti čovek koji je pred kamerama ubeđivao građane da je mleko bezbedno za upotrebu, dokazujući da mu ni zdravlje dece u Srbiji nije sveto, a danas se preporučuje za lidera u Vojvodini", upozorio je PO DS.

 

Dodaje se da uspešno vođenje administracije u Vojvodini podrazumeva "više od populizma, demagogije, lažnih diploma i istrošenih kadrova poput Mirovića i Kneževića".

 

"Građani Vojvodine su to na izborima pokazali dajući svoje poverenje DS i Bojanu Pajtiću", piše u sapoštenju. PO DS je dodao da je "tužno" što je upravo Vojvodina, tokom odbrane od poplava u Sremu, prva pružila pomoć i ugroženom stanovništvu
izvan Vojvodine, iako je godinama zakinuta za prihode koji joj po Ustavu pripadaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here