Dvojica Bošnjaka smaknuta u kafiću

0

Za sada nepoznati ubica hladnokrvno je likvidirao Muharema Balića (62) i Almira Redžića (48) iz Trnopolja kod Prijedora u kafiću San u ovom mestu.
Balić, koji se nakon penzionisanja u Austriji, vratio u rodno selo i Redžić bili su sami u kafiću u trenutku kada su ubijeni.
– Vlasnik kafića San Irfan Redžić prijavio je slučaj policiji u ponedeljak uveče, oko pola sata pre ponoći – kažu u policiji u Prijedoru.
Redžić je policajcima objasnio kako je oko deset sati uveče otišao iz lokala, a da je Baliću i Redžiću ostavio ključ i rekao im da zaključaju lokal kada budu hteli da odu, te da mu ubace ključ na mesto koje im je naznačio. Kada je otišao iz kafića, njih dvojica su bili sami. Kako je rekao u policiji, posle oko sat vremena čuo je dva rafala i zatekao na podu kafane tela Balića i Redžića.
Prema nezvaničnim informacijama, Balić je austrijski penzioner, dok je Redžić odranije poznat policiji. Kako prenose mediji u BiH, ispred kafića se u jednom trenutku parkirao beli automobil nepoznate marke, koji se ubrzo nakon ispaljenih rafala udaljio. Policija je Balićevo telo našao blizu vrata, a Redžićevo kod frižidera. On je najverovatnije ubijen s leđa dok je pokušavao da pobegne.
Porodica Redžića kaže da on nikome ništa nije dugovao, ali da su njemu bili dužni manje svote novca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here