Dvostruko ubistvo, golman i seoba Srba

0

Ćuprija: Dve žene ubijene hicima u glavu

 

U nedelju oko 9 časova u Ćurpiji, na mestu Ada u neposrednoj blizni Morave, pronađeni su leševi Ivane Stojković (26), apsolventa stomatologije, i Biljane Obradović (19), maturanta ćuprijske gimnazije iz Kušara.

 

Jedan leš je, sa prostelnim ranama u predelu glave, prema rečima direktora policije Milorada Veljovića, pronađen u vozilu marke "Honda", registarskog broja JA – 301-99 , dok je drugi bio pored vozila sa, takođe, prostrelnim ranama… (dalje)
  

Golman dao gol sa 70 metara

 

Dvoboj argentinskih drugoligaša, CAI-ja i Himnasije Huhuj, koji se završio nerešeno 1:1 obeležio je golman Dario Kapogroso postigavši gol sa 70 metara.

 

Golman drugoligaša CAI-ja bio je junak prošlonedeljnog gola kola argentinskih drugoligaša. Naime, Dario Kapogroso, on je bio strelac fenomenalnog gola, i to u četvrtom minutu sudijske nadoknade… (dalje)

 

  

Seoba Srba u televizore

 

Za 100.000 evra ili pet minuta slave ljudi su spremni da sede na klozetskoj šolji ili priznaju da ih mlati rođena žena koja sedi preko puta Uživanje u ovakvom programu je moderna forma ogovaranja, koja je zamenila ispijanje kafe i prepričavanje komšijskih švaleracija.

 

Prava epidemija rijaliti šou emisija toliko je zarazila srpsku publiku da su mnogi prosto zaboravili na neplaćene račune za struju, da im propala firma ne uplaćuje radni staž ili da nisu bili na moru poslednjih 10 godina. Tuđi životi u pravoj TV cirkusijadi nadmašili su naše sopstvene… (dalje)

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here