Fudbal joj bio draži od barbike

0

Odrasla uz braću: Milena Ćeranić

Milena Ćeranić (28) odrasla je u Kragujevcu i, kako kaže, imala je srećno detinjstvo. Za sebe kaže da je ratoborna, samouverena i slobodna u svakom smislu.
– Odrasla sam u srećnoj porodici, uz majku Vesnu, oca Dragana i braću Andriju i Marka. Od malena sam navikla da budem u centru pažnje. Bila sam dobro dete, koje nikad nije plakalo. Uvek sam bila izuzetno energična i nikad nisam imala razloga da se osećam zapostavljeno. Inače sam srednje dete. Mama kaže da sam u detinjstvu bila cirkus. Tata je pomorac i donosio mi je sa putovanja silne lutke, ali one mi nisu bile posebno zanimljive. Brzo sam ih prevazišla i sa pet-šest godina bilo mi je zanimljivije da pucam iz pištolja i puške, naravno igračaka, i sa braćom se igram rata. Sa njima sam i fudbal pikala, radije nego da se igram sa barbikama – kaže Milena.
Pevačica kaže da u detinjstvu nije oskudevala ni u čemu.
– Nisam bila željna materijalnih stvari. Sve sam imala. Dobro smo živeli. Mama je radila u Zastavi, ali je prestala i posvetila se porodici, odnosno nama deci, dok je tata obilazio svet kao pomorac i dobro zarađivao. Pre nego što sam došla u Beograd, uvek sam bila član svih sekcija. I dramske, pevala sam i u školskom i u crkvenom horu, a jednom sam čak pokušala da upišem i solo pevanje. Ali, samo pokušala. Kada me je moj tadašnji profesor Voja pitao da li hoću na solo pevanje da bih bila umetnik ili zbog kafanskog pevanja, ja sam se izbečila na njega i rekla: "Molim, zar vam ja ličim na kafansku pevačicu?!" Slušala sam Dženis Džoplin, Rolingstonse, Tinu Tarner.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here