Fudbaler Albanije: Pokazaćemo Srbima kako se bori za zemlju!

0

Džaka u duelu sa Markovićem
 

Fudbaler Bazela koji je rođen u Podujevu govorio je o predstojećim mečevima koji čekuju njegovu selekciju, a poseban akcenat je bio na gostovanju u Humskoj ulici za nedelju dana, a on je rekao da će se zajedno sa saigračima potruditi da pobede u oba predstojeća meča, kako bi obradovali sve Albance širom sveta.

 

"Kada smo pobedili Portugaliju dobili smo samopouzdanje i sposobni smo da pobedimo bilo koju reprezentaciju. Fudbal je zanimljiva igra, gde često mali timovi pobeđuju velike. Verujem da ćemo dati maksimum kako bismo imali pozitivan reuzultat u naredne dve utakmice", rekao je Džaka.

 

"Pobedićemo u Beogradu za Albance širom sveta"

 

Igrač šampiona Švajcarske kazao je da su njegovi saigrači i on prepuni motiva, ali da im je u ovom trenutku bitniji meč protiv Danske, jer sa tom pobedom bi došli rasterećeni u Beograd, gde će pokazati Srbima kako se igra fudbal sa ponosom. 

 

"Pokazaćemo Srbima kako se bori za svoju zemlju, kako se igra fudbal i protiv njih ćemo pokazati ko smo. Nadam se da ćemo uspeti i usrećiti Albance širom sveta", objasnio je Džaka i pozvao sunarodnike da ne nasedaju na srpske provokacije kojih će sigurno biti.

 

"Moramo biti tihi i pokazati jak karakter i pokazai da to nije politika, nego samo sport. Ako budemo ćutali, ne padali na provokacije i dali maksimum, verujem da ćemo pobediti na radost navijača, za koje ne znam da li će biti na stadionu, ali i svih Albanaca na svetu gde god da su", završio je Džaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here