Fudbaler Radničkog iz Kragujevca palio baklje na Zvezdinom severu!

0

 

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Nikola Kovačević (20), bio je uhapšen tokom 146.”večitog derbija” između Partizana i Crvene zvezde.

Nezvanično, prema priči koja kruži kragujevačkom čaršijom, učestovao je u neredima na Severu, gde su se nalazile Delije i gde je zapaljeno oko 200 baklji!

Ova vest dugo se krila od javnosti, jer se Kragujevčani grčevito bore za opstanak, ali oni koji o tome nisu hteli da ćute su navijači Radničkog, piše “Sportski žurnal”.

 

Kada su saznali šta se dogodilo, navijači su označili talentovanog Kovačevića kao nepoželjnog u klubu.

"Da, tačno je da sam bio na derbiju, samo nisamo bio na Severu, kako se priča… Bio sam povređen i nisam mogao da igram protiv Vojvodine. Priveden sam, ali zato što sam ušao na teren da pomognem jednoj devojčici koja se našla na atletskoj stazi”, rekao je Kovačević za “Sportski Žurnal”.

On je zatim ispričao šta je dalje bilo:

"Posle toga, proveo sam neko vreme u policiji. Javili su mom ocu da sam priveden, odmah je uzeo advokata i to je rešeno. Priznao sam sve, kako bi me pustili",  rekao je Kovačević i istakao da ima veliki problem sa navijačima Radničkog.

"Pevali su mi uvredljive pesme protiv Čukaričkog u Beogradu. Izvinjavam se svim navijačima Radničkog iz Kragujevca. U subotu ću ih obradovati! Uzimamo tri boda protiv Javora", poručio je Kovačević, u nadi da će ga trener Dragoljub Bekvalac staviti u tim.

Međutim, predsednik kluba Milenko Marjanović kaže da je protiv Kovačevića pokrenut postupak.

"Pokrenut je disciplinski postupak. Našao se u grupi gde je sve to pokupljeno. Mogao sam i ja tu da se nađem. Jednostavno, desilo se tako", rekao je Marjanović, ne precizirajući šta je pokupljeno i u kakvoj grupi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here