Fudbaleri “vezu” i van terena

0

K. Krstić-Tadić
Predsednica Božana sa igračima
 

Sve prisutne je toplo pozdravila predsednica Božana Ćetojević, koja godinama veoma uspešno vodi klub i nastoji da ga ne samo omasovi već i da u njemu vlada sklad i harmonija i da uvek preovlađuje sportski duh. Mnogo pristalica, rodbine i prijatelja iz drugih klubova okupilo se na ovoj redovnoj zabavi a specijalni gost bio je podmladak SGM "Rojtlingen juniori".

"Sveti Sava" pored prvog tima ima i podmladak sa više od 40 igrača koje je te večeri posetio Deda Mraz i poklonio im paketiće. Mali igrači su dobili po jaknu, a sve je to finansirala uprava kluba. Za dobru atmosferu su se pobrinuli Maki, Mana i bend.

Uz domaće specijalitete i bogatu tombolu smo zajedno su proveli divno veče, a posebno je bila oduševljena šestogodišnja Teodora Kremenović koja je kao glavnu nagradu na tomboli dobila Plejstejšn 4.

Sportska sala je bila premala za sve goste, na kojoj su dominirali mladi. Dečjem smehu i graji nije bilo kraja, ali upravo to je prijalo i upravi i roditeljima koji su s druge strane mogli malo da se opuste uz svoje društvo. Za to vreme su ih neumorno služili igrači koji su ipak za imali vremena da se provesele za svoju dušu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here