Gece: Nisam srećan u Bajernu!

0

Mario Gece
 

Naime, današnji Bild donosi veliki intervju sa mladom zvezdom bavarskog giganta Marijom Geceom, koji je između ostalog javno poručio Pepu Gvardioli da je nezadovoljan.

Supertalentovani vezista koji je u Minhen stigao letos iz redova velikog rivala Dortmunda za 37 miliona evra nema tako lošu sezonu iza sebe (13 golova i 12 asistencija u svim takmičenjima), ali utisak je da navijači očekuju mnogo više od njega. Logično, on odgovara da nije mogao više da uradi, jer nije dobio dovoljnu minutažu.
"Naravno da nisam srećan. Ali nastaviću da guram dalje. Nadam se da ću dobiti poverenje trenera i češće igrati u prvoj postavi", izjavio je na tu temu Gece.
Nemački reprezentativac, kome je zbog nedovoljne minutaže ugrožen i odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazil odigrao je ukupno 29 utakmica ove sezone, ali u prvoj postavi bio je svega dvadesetak puta. Uz to, Gvardiola ga je vrlo često izvlačio iz igre dosta pre kraja utakmice.

Bild još piše da Gece i Pep nisu u najboljim odnosima, te da će taj jaz teško biti prevaziđen. Sve to mogla bi da bude šansa za Mančester Junajted, koji već nekoliko meseci ima na oku mladog vezistu i u planu rekonstrukciju tima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here