Haris: Navijači, bojkotujte Glejzerove!

0

Navijači jednog od najpopularnijih klubova na svetu najavili su proteste zbog prevelikog duga (oko 700 miliona evra) koji su napravili vlasnici Mančestera, porodica Glejzer, iako su "crveni đavoli" poslednjih godina beležili vrhunske rezultate (titule u Premijer ligi, Liga šampiona…).

 

Haris je već Glejzerima ponudio milijardu dolara za otkup vehinskog paketa akcija Junajteda, a sada koristi nezadovoljstvo navijača kako bi brže stigao do tog cilja.

 

"Ne bodriti svoj klub 10 minuta na meču neće naterati Glejzerove da prodaju klub. Potrebno je uraditi nešto radikalnije…Ja sam za to da se ne uzimaju sezonske karte, da se ne kupuju suveniri i dresovi, jer Glejzerove možeš povrediti samo ako ih udariš po džepu. Fanovi treba da pevaju "Nećemo da kupujemo karte, dresove i suvenire"! To jeste veliki rizik i mnogo što tražim od navijača, ali to mora da se uradi ako želimo da oteramo Glejzerove iz kluba. Ja ne bih bio ovoliko uporan da nemam plan za klub i da ne znam u šta se upuštam.", kazao je Haris, jedan od najuticajnih ljudi u britanskom fudbalu i bivši predsednik Premijer lige.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here