Youtube/MONDO PORTAL
Helena Topalović

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka baškari se na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, koji pevačica izdaje dnevno za 700 evra.

Topalkova naslednica očigledno uživa na Natinom imanju, pa je objavila fotografije sa terase u crnom, čipkastom korsetu sa tračicama preko grudi i teksas šortsu, a u pozadini vidi se okolna piroda, ali i bazen na samom imanju.

Mali raj Bekvalčeve očigledno se dopao Heleni, a cena za jedan dan boravka iznosi 700 evra!

Helena očigledno ne boravi sama u Čeneju, s ozbzirom na to da ju je neko fotografisao u provokativnim pozama, a da li je u pitanju drugarica ili dečko ostaje da vidmo.

Nataša je nedavno donela doluku da izaje vilu kako bi u vreme pandemije korona virusa zaradila, s obzirom na to da mnogi ljudi neće ići na odmor van Srbije zbog epidemiološke situacije i rizika, a Bekvalčeva već nekoliko meseci ne radi, pa joj sigurna zarada dobro dođe.

View this post on Instagram

@sakyswimwear

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic) on

Velelepna vila Bekvalčeve se nalazi na samom kraju naseljenog mesta, a u sklopu iste se nalazi i ogromno dvorište sa bazenom i svim propratnim detaljima, potrebnim za uživanje.

Podsetimo, Natša se nedavno uselila na imanje, međutim ona je nakon par meseci provedenih u Čeneju odlučila da se sa ćerkama preseli u Novi Sad. Na kraju je ipak prelomila i vratila se životu u prestonici zbog internacionalne škole i vrtića u koju planira da upiše ćerke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here