Hiljadu evra iz Izerlona za naše štićenike

0

Podrška Nešićima: Faksimil pisma iz Sidneja
 

I poslednju humanu misiju obavio je ovih dana u beogradskom dopisništvu "Vesti", gde je svratio u prolazu između brojnih obaveza, darujući 1.000 evra za žrtve poslednjih poplava, ali odvajajući od ove sume i deo predviđen za stipendiranje talentovanih đaka. Zahvalnost nije očekivao, jer kako sam kaže, sve što daje drugima, njemu se uvek dobrim vraća u životu. Kao i do sada, jedini uslov ovog Srbina široke duše i široke ruke, koji već četiri decenije živi u inostranstvu sa svojom porodicom, bio je da novčani prilozi stignu na prave adrese i u prave ruke, o čemu ćemo ga informisati u narednim brojevima našeg lista.

 

Poklon paketi

U Beograd je uz 100 evra stigao i treći paket anonimne darodavke J. S. iz Memingena u Nemačkoj, a koji je namenjen porodici Zene i Mirzete Mustafić kod Novog Pazara. Takođe pristigli su i novi poklon paketi vredne i plemenite Nadežde Radović iz Vizbadena.

Ni zemljaci iz Australije ne posustaju: u beogradsko dopisništvo stigao je uredno i na vreme, baš kao i svaki mesec prilog od 150 AUD od porodice Đukić iz Melburna, Tee i Aleksandra, ljudi koji su se dobre volje prihvatili izdržavanja porodice Stanković iz Leskovca, samohrane majke Slađane i njenog sina Kristijana. Takođe i prilog od 120 AUD, donacija već poznate dobročiniteljke gospođe Gordane iz Vulongonga u Australiji, obradovaće porodicu Stanković iz Barelića kod Vranja i njegove ukućne, suprugu Jagodu, sina Slavišu i ćerku Anu.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Dar od srca, 100 AUD poslala je porodici Nešić iz južne Srbije, a koja je nedavno dobila prinovu – bebu Kristinu, plemenita R. Kovačević iz Sidneja, uz toplo, popratno pismo u kojem između ostalog poručuje: "Vidim da ima još hrabrih osoba kao što je Negoslava Nešić koja je rodila deveto dete… I sama potičem iz velike familije, i znam da je preče biti duhovno bogat nego materijalno… Nešićima želim sve najbolje, najviše dobrog zdravlja, steće i veselja…"

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here