Ako želite da saznate kakav ćete roditelj biti, kao i broj dece koji su vam zvezde predodredile, samo potražite svoj znak…

Ovan
Rođeni u znaku Ovna biće ponosni roditelji troje dece. Ovan je prvi znak u horoskopu, što znači da je predoređen za pionira u svemu. Iako ste usmereni na karijeru, to ne znači da ne volite svoju decu. Zapravo, vi svoje ambicije prenosite na njih i gurate ih da ostvare svoje snove. Stalno ste zauzeti vođenjem domaćinstva, ali uspešno balansirate svim obavezama. Ponekad imate kratak fitilj, pa se trudite da imate strpljenja sa svojim mališanima.

Bik
Strpljivim Bikovima je predodređeno da imaju dvoje djece. Vi ste pouzdani i brižni, posvećeni tome da osigurate najbolji život za svoju decu. Najviše vremena provodite brinući se o deci i sa njima imate čvrstu vezu. Ponekad ste malo tvrdoglavi, pogotovo kada je reč o promenama, pa pokušajte da se ne ponašate previše zaštitnički prema deci.

Blizanci
Blizanci će biti prilagodljivi roditelji četvoro dece. Vi ste energični i mladog duha i deca čine da se osećate živo. Vaša porodica možda nije tradicionalna, ali to je upravo ono što vas uzbuđuje. Vi ste vrlo spontani, ali zato vaša deca znaju da ipak umete biti i pomalo nepredvidljivi. Vaši mališani znaju da uvek mogu pozvati prijatelje i da ćete ih vi dočekati širom otvorenih ruku.

Rak
Ako ste rođeni u znaku Raka, bićete brižni roditelj dvoje dece.
Vama je roditeljstvo prirodno i urođeno. Emotivni ste i osećajni, zbog čega imate čvrste veze sa svojom decom. Ponekad umete da budete previše oprezni i zahtevni, naročito sa svojom decom, pa se potrudite da im ipak date dovoljno slobode.

Lav
Lavovi će biti kreativni roditelji jednog deteta. Vi volite da se zabavljate i svi vaši prijatelji to znaju. Zato će biti malo iznenađeni kad saznaju da je beba na putu, ali će znati da ćete biti pravi uzor svom detetu. Kao rođeni vođa, umete biti malo zapovedni, ali vaše dete će se navići na to. Obožavaćete da sa svojim detetom pravite razne stvari i igrate zabavne igre. Ohrabrivaćete svoje dete da bude otvorenog uma i velikodušno.

Devica
Ako ste Devica, bićete organizovani roditelj dvoje dece. Praktični ste i organizovani, pa tačno znate koliko dece želite da imate. Vama je uređeno da mnogo radite, pa ćete biti vrlo posvećeni životu svoje dece. To znači da umete previše da brinete, međutim ne dozvolite svojim živcima da uzmu najbolje od vas.

Vaga
Vage će biti opušteni roditelji troje dece. Vi ste društveni i smireni, što znači da ćete naučiti svoju decu da ostanu smireni i radićete na tome da sačuvate mir u svom domaćinstvu.
Ponosni ste na svoju kulturu, pa ćete i svoju decu izložiti umetnosti, igrama napolju, sportu i muzici – svemu što može da im pomogne da uče o sebi i svetu. Kako ste nekad neodlučni i povodljivi, moraćete da se pomučite da ove osobine ne prenesete na svoju decu.

Škorpija
Netradicionalne Škorpije imaće četvoro dece. Vi ste strastveni i emotivni, što znači da ulažete sve što imate u roditeljstvo. Svoju snažnu i privlačnu ličnost moći ćete da prenesete i na svoju decu. Ponekad umete da budete pomalo eksentrični, ali to samo znači da ćete biti potpuno otvoreni za sve što dolazi od vaše dece.

Strelac
Rođeni u ovom znaku biće slobodoumni roditelji jednog deteta. Vi ste humoristična i optimistična osoba i sve što želite je zabavan, ispunjen život vašeg mališana. Slobodnog ste duha i vezanost nije za vas – zato vam je jedno dete sasvim dovoljno. Vi želite da svoj entuzijazam prenesete na svoje dete, ali se ipak nadate da će ono da bude malo odgovornije nego što ste vi bili kao mladi.

Jarac
Jarčevi će biti odgovorni roditelji dvoje dece. Vi ste disciplinovani i ambiciozni i roditeljstvo je za vas najvažniji zadatak. Deca znaju da vi postavljate pravila, ali ih to navodi da budu najbolji što mogu. Neki bi rekli da ste hladni i pesimistični, ali deca izvlače najbolje iz vas.

Vodolija
Ako ste Vodolija, najveće su šase da ćete biti posvećen roditelj jednog deteta. Vi ste društveni i iskreni i čuvate svoja prijateljstva. Ne volite da ste emocionalno vezani za veliki broj ljudi, ali ste ekstremno bliski sa onima koje pustite u svoj život. Iako volite da provodite vreme sa svojim voljenima, ponekad vam je potrebno da sami napunite svoje baterije. Takođe, cenite svoju slobodu i jedno dete je idealan broj za vas.

Ribe
Ribe će biti saosećajni roditelji četvoro ili više dece.
Vi ste ljubazni i brižni, uvek saosećate sa tuđim problemima. Vaš topli hraniteljski duh je savršen za veliki broj dece. Ponekad umete da budete previše vezani za kuću, ali to je u redu, jer ništa ne volite više nego da provodite vreme sa svojom porodicom. Pazite samo da vas deca ne nadvladaju, jer ste ponekad previše popustljivi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime