Horoskop za subotu, 26. jul 2014. godine

0

OVAN
Možda vam se ne dopada prevelika odgovornost koja se sručila na vaša pleća. Ubrzo ćete shvatiti prednosti toga i iskoristiti trenutak da nametnete svoj način rada.
SAVET: preuzmite odgovornost.

BIK
Raspoloženje vam kvari negativan ishod situacije koja je mogla i drugačije da se završi da ste na vreme reagovali. Ne trošite energiju na nešto što je prošlo.
SAVET: pripazite zdravlje.

BLIZANCI
U iskušenju ste da podlegnete nekontrolisanim emocijama. Izvucite pouku, svaki put kada dugo potiskujete osećanja na kraju impulsivno napravite pogrešan korak.
SAVET: budite racionalni.

RAK
Ne upuštajte se u intrige jer ćete na kraju izvući deblji kraj. To što ljudi vole da vam se povere ne znači da na taj način stičete pravo da njihove živote i komentarišete.
SAVET: izbegavajte rasprave.

LAV
Razgovor sa partnerom vam može skrenuti pažnju sa problema koji vas u poslednje vreme muče. Iako imate razloga za brigu, ne šteti da se malo opustite.
SAVET: uspostavite redovan san.

DEVICA
Napeti ste. Vaš partner nema razumevanja za pesimizam kojim ga opterećujete. Izluđuje vas kada neko ne vidi ono što ste vi u stanju tako jasno da sagledate.
SAVET: odložite sve rasprave.

VAGA
Raspoloženje opada. Samopouzdanje je na silaznoj putanji i sve vam se čini gore nego što je izgledalo ranije. Od prijatelja vas očekuje poziv na zabavu.
SAVET: ne oklevajte, opustite se.

ŠKORPIJA
Čini vam se da nećete uspeti u svemu što ste planirali ovih dana. Ukoliko obaveze svedete na razumnu meru shvatićete da ono što je važno nećete propustiti.
SAVET: verujte u sebe.

STRELAC
Uznemirava vas nedolično ponašanje osobe koja se nalazi u vašoj okolini, ali koja vama lično nije važna. Bespotrebno se mešate u stvari koje vas se ne tiču.
SAVET: ne očekujte zahvalnost.

JARAC
Iako se osećate zapostavljeno, od partnera stiže ponuda za izlazak. Ne razmišljajte o odbijanju, već iskoristite priliku i otvoreno saopštite svoje nezadovoljstvo.
SAVET: ne skrivajte emocije.

VODOLIJA
U prilici ste da sprovedete u delo nešto o čemu ste u poslednje vreme mnogo razmišljali. Ipak, obratite pažnju, nije dobar momenat za pokretanje novog posla.
SAVET: ne ulažite novac.

RIBE
Puni ste energije i to se na vama i vidi. Neki od vas će danas imati priliku da otputuju na nekoliko dana. Odlazak je dobar izbor ukoliko idete sa partnerom.
SAVET: opustite se.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here