Humanitarna akcija za pomoć Nađi: Dresovi stižu u Novi Sad

0

 

Pre desetak dana u Beogradu je skupljeno skoro 60.000 evra, a organizator Jovan Simić očekuje da u Novom Sadu možda bude i bolje.

"Očekujem bar isti odaziv, možda čak i bolji, mada su Novosađani bili letargični, ali su se aktivirali u poslednja dva dana. Doći će Darko Miličić, Mihail Dudaš, predstavnici Vojvodine, momci iz Državnog posla, Nenad Pagonis", rekao je Simić za B92.

 

Simić je istakao da će se na aukciji pojaviti nekoliko pravih rariteta, među kojima su potpisan dres Dejana Savićevića iz Milana, u kojem je dao gol Interu u gradskom derbiju, potom potpisani dres Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, te dres Siniše Mihajlovića iz Lacija. Na aukciji će se naći i dres Aleksandra Kolarova iz Mančester Sitija, kao i potpisani dresovi najvećih zvezda Mančester Junajteda Vejna Runija i Robina van Persija. Dres je poslao i vezni igrač Volfsburga Slobodan Medojević.

 

Zainteresovani će moći da kupe i dresove Miloša Krasića (CSKA), Gojka Kačara (Herta), Marija Đurovskog (Mahtong Junajted), Miroslava Raduljice (Milvoki Baks), te FK Vojvodina sa potpisom svih igrača.

 

Simić je istakao da je do sada skupljeno oko 200.000 evra, od potrebnih 300.000, ali bez obrađenih priloga putem SMS poruka, za pomoć Nađi, koja boluje od teške bolesti matičnih ćelija i može da se izleči samo transplantacijom koštane srži.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here