Hvala što mislite na nas

0

Nataša Ničić sa najmlađim sinom

Zbog nemogućnosti reportera "Vesti" da posete ovu porodicu i lično im uruče poklone njihove dobročiniteljke, kao i brojnih prepreka na graničnom prelazu, ova pošiljka je dugo putovala u Kosovo i Metohiju kako bi usrećila ovu porodicu koja živi u teškim uslovima.

– Koliko su nas obradovali pristigli paketi, teško je rečima opisati. Istina, zbog raznih carinskih peripetija, koje više niko ne može da razume jedva da su i stigli do nas. Zato ovi darovi imaju još veću vrednost. Za decu je bilo najviše poklona i to veoma lepih, a pre svega korisnih, koji su nam, ruku na srce, u teškim danima oskudice mnogo stvari olakšale, a decu silno obradovale. Još jednom hvala toj divnoj gospođi od srca, koja nam je već slala pomoć i nije nas zaboravila. To znači više od svega materijalnog. Nije lako odvojiti od sebe da bi pripremio ovolike pakete u kojima je sve novo. Sigurna sam da to košta poprilično, a to je za svako poštovanje i divljenje – kazala je Nataša Virijević Ničić, majka šestoro dece, od kojih je najstarija ćerka Dragana, slepa i nepokretna.

I dalje žive u kontejnerskom naselju i tako već punih šest godina, a pravog rešenja ni na vidiku. Sanjaju novi i prostraniji dom, a kada će im se ta želja ispuniti za sada ostaje neizvesno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here