Ignjatijević: ‘Dupla kruna’ je najveći cilj

0

Nikola Ignjatijević

"U sportu, a samim tim u fudbalu nema umiranja u lepoti i ostavljanja utiska. Računaju se samo pobede, samo bodovi. Za uigravanje i uklapanje služe pripremne i prijateljske utakmice. Kad počne trka za bodove ne zanima me da umiremo u lepoti. Crvena zvezda će na proleće skupljati bodove i juriti trofeje, to nam je najveći cilj. Znam da ćemo u tome imati ogromnu podršku svih naših navijača, a ima ih mnogo, ubedljivo najviše u Srbiji", rekao je Ignjatijević za zvanični sajt Crvene zvezde.

 

Drugi deo sezone u Jelen Superligi Srbije počinje 27. februara, a "crveno-beli" će u prvom kolu igrati protiv Jagodine.

 

"Teško je napuniti najveći stadion u Srbiji, ali svakako očekujem jesenju posetu od 10.000 navijača. Znam i da navijači od nas očekuju mnogo i to ćemo im dati na proleće", dodao je fudbaler Zvezde.

 

Novi fudbaler beogradskog kluba Marko Mugoša izjavio je da se privikava na igre u novom dresu.

 

"Svestan sam koliko broj 10 na leđima znači armiji Zvezdinih navijača i ko je sve imao ‘desetku’ na leđima. Nadam se da ću je opravdati. Ne opterećujem se time, ali svega sam svestan i zato dajem sve od sebe na svakom treningu. Još se privikavam i uigravam i znam da može mnogo bolje. Ne samo ja, nego i cela ekipa. Svakodnevno imamo dva treninga, noge su nam ‘pune’, a kad je tako teško je leteti po terenu i dominirati. Sigurno je da sve dolazi na svoje mesto kad počne borba za bodove", rekao je Mugoša.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here