Ivanovićeva: Ovo nisam bila ja, ali boli

0

Beta/AP
Šok na startu: Ana Ivanović
 

“Ovo je verovatno najgora stvar koja je mogla da se dogodi, zaista je razočaravajuće. Ipak, godina je jošna početku, moram da sednem i da poradim na nekoliko stvari. Možda da imam drugačiji pristup ovakvoj vrsti događaja i da pokušam da ustanovim šta mi nedostaje“, izjavila je Ivanovićeva posle poraza od 142. teniserke sveta.

Ana je prvi set dobila ubedljivo, ali je do kraja meča uzela samo pet gemova.

“Tokom celog meča nisam se osećala kao da sam ja na terenu. Bilo mi je teško da pronađem ritam, a u trećem setu je ona podigla nivo igre. Na početku svakog Grend slem turnira nervoza ima ulogu. Možda mi je malo i nedostajalo treninga, imala sam nekih poteškoća. Sa druge strane, igrala sam u redu na početku, ali pala sam u drugom i trećem setu“, dodala je peta nositeljka na turniru.

Ivanovićeva je odservirala čak deset duplih grešaka.

“Nije samo to problem, već cela igra. Nisam mogla da pronađem snagu ni na servisu ni na udarcima sa osnovne linije. Mnogo puta mi je forhend završavao prekratko, što je veoma razočaravjuće. U Brizbejnu mi je servis funkcionisao dobro, osećala sam da sam napredovala u međusezoni. Danas nije radio“.

Na pitanje kako će se izboriti sa tako teškom eliminacijom, Ana je odgovorila:

“Teško je, nema lakog načina, ali moram da se vratim na teren, da radim naporno i da se okrenem sledećim izazovima. Nema lakog načina, moraće da boli“, rekla je Ivanovićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here