JK podržala manekenku: Sindi pobedi!

0

Pevačica podržala Sindi u borbi za starateljstvo nad detetom: Jelena Karleuša
 

Jelena Karleuša ne može i neće da ćuti. Najnovija njena "intervencija" tiče se bolnog slučaja u koje su umešane dve odrasle osobe i jedno dete.

Pevačica je na svom Facebook profilu izrazila punu podršku manekenki Ivani Stamenković Sindi koja pokušava da vrati starateljstvo nad detetom, nakon što je sud presudio da dete bivšem suprugu nekadašnje članice grupe Models.

 

"Kao žena i majka dve devojčice osećam potrebu da ovo napišem. Ivana i ja smo išle u istu osnovnu školu, uvek je bila najlepša i svi dečaci su se borili za njenu pažnju. Danas gledam kako ta ista lepa Ivana pati. Umesto da se uda za princa, udala se za čoveka koji joj je lomio rebra i tukao pred detetom. Tom istom nasilniku sud je dodelio njihovu ćerku. Nije pametno mešati se u porodične odnose, ali nekad nije pametno ni ćutati. I sama sam dete razvedenih roditelja. Uvek sam volela i voleću tatu ali za žensko dete je jedina prava odluka DA BUDE SA MAJKOM. Majka je majka. A Ivana je, koliko sam saznala – divna i požrtvovana majka koja sada mnogo pati", napisala je Karleuša.

 

Sindi: Muž me je trudnu tukao, a sud je njemu dodelio naše dete

 

Sindi je pre nekoliko dana teško optužila svog bivšeg muža za nasilništvo. U međuvremenu pokrenuta je online peticija da se njoj vrati starateljstvo nad detetom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here