Još ima nade za Igora

0

Na pragu života: Igor Pavlović

Naime, nakon bega iz Hrvatske ova porodica je svila novo ognjište u Starim Banovcima i tek kada su zahvaljujući uloženom radu i trudu malo odahnuli, stigao je novi udarac.

 

Nesreća je pogodila njihovog sina Igora koji je nakon skoka u vodu – slomio vratni pršljen i 2012. godine postao invalid.

 

Saznavši da u ovakvim slučajevima pozitivne rezultate donosi metoda transplantacije matičnih ćelija, čiji svaki tretman košta 10.500 evra, uz pomoć brojnih plemenitih prijatelja sakupili su potrebnu sumu i odveli Igora krajem novembra prošle godine u Beč.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

– Na naše veliko iznenađenje i ogromnu radost već nakon prvog zahvata u Beču naš Igor je počeo da oseća prste… Nažalost, da li će biti daljeg pomaka, a bečki lekari su uvereni da nada postoji, više ne zavisi od naše silne roditeljske ljubavi. Sve što smo imali, čak i više od toga, dali smo za prvu posetu bečkoj bolnici. Za naredni tretman sakupili smo 500 evra i evo sada je stigao i dar od naših humanih zemljaka iz Norveške. Od srca im hvala, a unapred se zahvaljujemo i svim ljudima na dragocenoj podršci – kaže majka Nedeljka Pavlović, koja još ne gubi veru da će njen sin Igor uživati u lepoti življenja.
 

Kontakt

Svi čitaoci "Vesti" koji žele da pomognu porodici Igora Pavlovića da nastavi lečenje u Beču, kako bi stao na svoje noge, mogu stupiti u kontakt sa njima na adresi: Ulica Bačka bb, 22.305 Stari Banovci ili putem telefona na broj: 00381 60 340 40 45 i 00381 22 340 404. Naravno, na usluzi je i Redakcija "Vesti".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here