Vesti
SENZACIJA: Ekipa Kadeta

Trofej Avala kupa će ove godine promeniti vlasnika. Na opšte iznenađenje, aktuelni šampion Kolimor Park eliminisana je u četvrtfinalu, i to od najmlađe ekipe u takmičenju – Kadeta.

Golobradi mladići koji su tokom ligaškog dela nadmetanja pobrali simpatije publike, pobedili su velikog favorita posle boljeg izvođenja penala – 5:4. Utakmica je prethodno završena bez pobednika 0:0, a Kadeti su bili nepogrešivi s bele tačke i izborili senzacionalni plasman u polufinale, koje se igra u sredu.

Među najbolje četiri ekipe prošli su i RS Krajina, Orlovi i Ravni Kotari.

Najviše uzbuđenja viđeno je u duelu Krajine i Gatosa, koji je rešen bukvalno u poslednjim trenucima. Krajišnici su došli u posed jedne „ničije“ lopte i uspeli da zatresu mrežu rivala za veliko slavlje i pobedu od 1:0.

Istim rezultatom završen je i jedan od dva derbi meča, u kojem su Orlovi poslali Penzionere na zasluženi odmor (1:0) i plasirali se u još jedno polufinale.

U drugom duelu starih rivala, ekipa Ravnih Kotara je bila bolja od Beo-eksporta 3:1 i tako stavila tačku na solidan povratak ekipe izdavača „Vesti“ na Avala kup.

Sve utakmice četvrtfinala počele su minutom ćutanja u čast nedavno preminulog Nikole Vrankovića, dugogodišnjeg člana i vernog navijača Belih orlova iz Boniriga.

Miloš Ninković (desno) s ekipama RS Krajine i Orlova

Ninković specijalni gost

Utakmicama četvrtfinala Avala kupa prisustvovao je i fudbaler Vonderersa Miloš Ninković. Nakon što je ispratio zanimljive duele na terenima Belih orlova, poznati srpski as se u bašti Kluba u Bonirigu družio s učesnicima turnira i podelio svoje utiske o viđenim partijama i umeću lokalnih majstora fudbalske igre.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here