Karadžić: Nema kriminala u FSS

0

Tomislav Karadžić negira da je upoznat s bilo kakvim kontaktima svog prethodnika Zvezdana Terzića sa Darkom Šarićem, koji je osumnjičen za trgovinu drogom. Karadžić je u razgovoru za Kurir rekao da mu ta vest zvuči neverovatno i da je uveren kako je reč o grešci.

 

Prvi čovek FSS naglasio je da ne može da veruje da je iko iz Saveza imao veze sa Darkom Šarićem ili nekim iz njegove grupe, a kamoli da je poslovao s njim.

 

"To prvi put čujem od vas budući da sam na putu, pa do mene ova informacija nije došla. Sve to deluje mi neverovatno. Nikako ne mogu da poverujem da je gospodin Zvezdan Terzić imao ikakve veze s Darkom Šarićem, kao ni bilo ko iz Fudbalskog saveza Srbije. Uveren sam da je reč o greški", rekao je Karadžić.

 

Prema rečima prvog čoveka srpske kuće fudbala, na Terazijama su spremni na svaki eventualni vid saradnje s državnim institucijama, ali je napomenuo da smatra da za tim nema nikakve potrebe. On je istakao da se u Savezu nikada nisu bavili kriminalom, već isključivo sportskim pitanjima.

 

"Fudbalski savez Srbije je otvoren za svaki vid saradnje i spremni smo za istragu ukoliko za njom bude bilo potrebe, ali mislim da neće biti. Reč je o kriminalnoj grupi, a FSS se nikada nije bavio kriminalom, već isključivo sportom i fudbalom", poručio je Karadžić. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here