Kineskinju će pretvoriti u Džesiku Albu

0

Hoće da izgleda kao Džesika Alba

”Ne radim to samo zbog svog bivšeg dečka već i zbog sebe. Psihički sam slaba osoba. Želim da napravim nešto što bi me pokrenulo i pomoglo mi da izgradim snažniju ličnost”.

Liu Ći, plastični hirurg u šangajskoj klinici za plastičnu hirurgiju tvrdi da bi devojka trebalo da podigne obrve, izmeni oblik očnih kapaka i operiše nos kako bi ličila na Džesiku.

”Nema razloga da se brine oko troškova zahvata i tehnički je njena želja izvodljiva, ali promena izgleda je nepovratna i važno je da to shvati ozbiljno”.

Devojka koja radi u jednoj internet firmi ispričala je novinarima da je njen bivši 28-godišnji dečko, po zidovima lepio fotografije popularne glumice i njene slike čuvao u mobilnom telefonu.

Devojku nagovarao da se šminka kao Džesika, čak i kada spava, a za Božić joj je poklonio plavu periku i terao je da je nosi sve vreme.

Raskinuli su pre mesec dana kada je bacila periku i lažne trepavice na pod, jer joj je počeo da se smejeprolaznik na ulici. Ipak kasnije je razmislila o svom postupku i predomislila se.

”Mnogo ga volim… Zato uvek vodim računa o njegovom mišljenju. Ne želim da ga izgubim”, rekla je devojka novinarima.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here