EPA-EFE/NEIL HALL

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bio je zadovoljan igrom svog tima u remiju sa Mančester Sitijem i istakao je da je uživao u utakmici.

U uzbudljivom meču Siti i Liverpul remizirali su 2:2.

Sedam kola pre kraja Siti ima 74, a Liverpul 73 boda, pa će borba za titulu verovatno ostati otvorena do poslednjeg kola.

– Ovu utakmicu bih opisao najpre kao boks meč – spustite gard na sekund i dobijete užasan udarac. Svidele su mi se stvari koje smo radili, bili smo bliže nego ikad da ih pobedimo. Početak drugog poluvremena doneo je dosta bolju igru. U nekim trenucima smo pokušavali da ‘udahnemo’, ali su dolazila nova uzbuđenja. Bila je ovo sjajna utakmica, a sa rezultatom moramo da živimo. Intenzitet ovog susreta bio je ludački, bilo je veoma zabavno i to mi se svidelo. Na poluvremenu smo igračima pokazali gol koji smo postigli – bio sam ubeđen da možemo da napravimo još takvih akcija – izjavio je Jirgen Klop.

– Mislim da je ovo bio zaslužen remi. Ostalo je još sedam utakmica za oba tima, a mi nećemo prestati da jurimo titulu – kazao je menadžer Liverpula.

Liverpul sada čeka serija izuzetno teških utakmica – u sredu u okviru četvrtfinala Lige šampiona „Redsi“ dočekuju lisabonsku Benfiku, potom u subotu u polufinalu FA kupa opet gostuju Mančester Sitiju, a zatim 19. aprila na „Enfildu“ čekaju Mančester Junajted.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here