Komedija sa Džekom

0

U prijateljskoj fudbalskoj utakmici, odigranoj u okviru priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo, reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je Meksiko sa 1:0 (1:0). Strelac jedinog gola bio je Izet Hajrović u 41. minutu, tako da su "zmajevi" iz trećeg pokušaja konačno pobedili "sombrerose".
Kontrolni meč u Čikagu prošao je u senci sudija, koje su bile dosta konfuzne, što se videlo prilikom izmena igrača, kada se nije znalo da li Džeko izlazi sa terena ili ne.
Upravo su te izmene i najviše i izritirale selektora Meksika Migela Ereru, koji je bio ljut na kolegu Safeta Sušića.
– Pre meča su zvanično najavili početni sastav koji su nešto kasnije ipak promenili. Ovo je manjak poštovanja i ozbiljnosti, a sudijama je to bilo smešno – rekao je Erera.
Na Mondijalu u Brazilu, koji će se održati od 12. juna do 13. jula, Meksiko je svrstan u grupu A, a protivnici će mu biti domaćin Brazil, Hrvatska i Kamerun.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće u grupi F protiv Argentine, Irana i Nigerije

 

Sušić izabrao
Selektor BiH Safet Sušić odredio je konačan spisak putnika za Svetsko prvenstvo u Brazilu.
GOLMANI: Asmir Begović (Stouk Siti), Jasmin Fejzić (Alen), Asmir Avdukić (Borac Banjaluka);
ODBRANA: Emir Spahić (Bajer Leverkuzen), Toni Šunjić (Zorja Lugansk), Sead Kolašinac (Šalke), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ermin Bičakčić (Ajntraht), Muhamed Bešić (Ferencvaroš);
VEZNI RED: Miralem Pjanić (Roma), Izet Hajrović (Galatasaraj), Mensur Mujdža (Frajburg), Haris Medunjanin (Gaciantepspor), Senad Lulić (Lacio), Anel Hadžić (Šturm), Tino Sven Sušić (Hajduk), Sejad Salihović (Hofenhajm), Zvjezdan Misimović (Gvižu), Senijad Ibričić (Ersijasport), Avdija Vršajević (Hajduk);
NAPAD: Vedad Ibišević (Štutgart), Edin Džeko (Mančester Siti), Edin Višća (Istanbul BB).

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here