KSV Tempo: Promašajima u poraz

0

Utakmica je počela dobro za Tempo, a prvu šansu su imali već u drugom minutu. Desni bek Z. Perošević šalje dugu loptu Turkoviću, koji dribla dva igrača i sa 16 metara, sa leve strane, šutira na gol, ali golman brani.
 

U 26. minutu posle neprecizno izvedenog slobodanog udarca Živkovića igrači Merzhausena dolaze do lopte i u samo tri poteza stižu pred naš gol i postižu pogodak za 1:0. Tempo uzvraća, a prilike propuštaju Čolak u 28. minutu i Turković u 37. minutu, kada sa pet metara, glavom, pogadja protivničkog golmana.

 

Bek sve češće pogadja: Z. Perošević postiže pogodak za Tempo

  

Tempo je pri kraju prvog poluvremena bolja ekipa, a tu prednost realizuje mladi desni bek Z. Perošević, koji je posle centaršuta Čolaka u 44. minutu izjednačio.

"Rezervisti" brojali do 7:0

 

Posle prošlonedeljne pobede od 11:0 i odlične igre, drugi tim Tempa nastavlja sa uspesima. Ove nedelje sa 7:0 i to kao gosti, dobili su ekipu SC Eckenhajm/Bornhajm. Opet su igrali za publiku i postigli izvanredan rezultat. U poslednje dve utakmice postigli su 18 golova, a nisu primili nijedan. Sa 19 bodova, nalaze se na 8. mestu Krajs "B" lige.

 U drugom poluvremenu Merzhausen preuzima inicijativu i pokušava da ponovo dodje u vodjstvo. To im uspeva u 62. minutu iz sumnjive pozicije, ali sudija priznaje pogodak i Merzhausen vodi sa 2:1. Tempo se ne predaje, mada su neprecizni i često greše u dodavanju.

 

Šansu je u drugom delu poluvremena imao Čolak, ali pogadja spoljni deo mreže. Do kraja "tempovci" su imali 6-7 slobodnih udaraca sa dvadesetak metara, medjutim Malbaša, Turković i Živković nisu bili pri šutu. Jednostavno ih nije išlo. Merzhausen u 75. minutu, ponovo iz kontre, postižu gol za konačnih 3:1.
 

Tempo se otvara, svi kreću u napad, ali nije bilo sreće, pa se naš ti sa 13. vratio na 15. mesto.

GRUPENLIGA

 

TUS Merzhausen – KSV Tempo 3:1 (1:1)

FRANKFURT

Stadion: Merzhausena.
Gledalaca: 60.
Strelci: Z. Perošević u 44. minutu.
Kartona: Nije bilo.
TEMPO : Grubač, Ostojić, Z. i V. Perošević, Marković, Strainović, Živković, Marinković (Dubačkić), Malbaša, Turković, Čolak.
 

Pozicija na tabeli:
15. Tempo 14 3 4 7 13:28 13

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here