EPA-EFE/RUSSIAN FOREIGN AFFAIRS MINISTRY
Sergej Lavrov

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov smatra da ulazak Finske i Švedske “verovatno neće ništa bitno promeniti”, pošto te dve nordijske zemlje dugi niz godina učestvuju u vojnim vežbama Alijanse.

– NATO dugo uzima u obzir teritoriju Švedske i Finske kada planira vojno napredovanje ka istoku. Dakle, u ovom smislu verovatno nema velike razlike – rekao je Lavrov, prenosi Interfaks.

Ruski ministar je dodao da će Moskva videti kako će NATO koristiti teritoriju te dve zemlje i da će na osnovu toga doneti zaključke.

2 COMMENTS

  1. Ti nagli vojno-politički savezi i brze odluke da više nije dobro biti neutralan su ispunjenje jednog proročanstva iz 1. veka n.e. Apostol Jovan je dobio od Boga niz zastrašujućih vizija o ‘Gospodovom danu’ u kome živimo i mi. Ali možda jedna od najgorih je upravo ovo što se dešava pred našim očima. Jovan zato piše sledeće:,,I video sam kako tri nečiste nadahnute objave koje su izgledale kao žabe izlaze iz usta zmaja, iz usta zveri i iz usta lažnog proroka. To su objave koje su nadahnuli demoni. One čine čuda i odlaze kod kraljeva iz celog sveta, da ih sakupe za rat koji će se dogoditi na veliki dan Svemoćnog Boga. I te nadahnute objave su ih sakupile na mesto koje se na hebrejskom zove Armagedon.” (Otkrivenje 16:13,14,16).
    Dakle, Jovanova poruka je jasna ko dan. Vladari i vojni savezi se spremaju za rat, naivno misleći da će se sukobiti jedni s drugima. Ali, jadnici ne znaju da ih Satana i demoni ustvari, guraju u najgoru noćnu moru – rat protiv Svemoćnog Boga. A ishod tog rata opisao je takođe Jovan i verujte nije nimalo lep! Jovan kaže:,,Video sam i jednog anđela kako stoji na suncu. On je povikao iz sveg glasa i rekao svim pticama koje su letele posred neba: „Dođite, sakupite se na veliku Božju večeru,  da jedete meso kraljeva, meso vojnih zapovednika, meso junaka, meso konja i njihovih jahača, meso svih ljudi – slobodnih i robova, malih i velikih!“ (Otkrivenje 19:17,18). Da, lepo je rekao apostol Pavle – Strašno je upasti u ruke živog Boga!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here