Lebron Džejms: Najveća sam meta u SPORTu

0

Lebron Džejms
 

On je dodao da ne želi da se obazire na to što se o njemu priča i da kroz slične stvari prolazi od dolaska u klub. LBJ je pred kraj prve utakmice finalne serije NBA sa San Antoniom napustio igru zbog grčeva, što je izazvalo brojne komentare i pitanja na račun njegove spremnosti, uprkos užasnim uslovima u "AT&T" Centru.

 

Na društvenim mrežama već su se pojavile šale vezane za događaj, a čak je i termin "lebroning" uveden da ismeje iznošenje sa terena četvorostrukog osvajača MVP nagrade.

"Ne interesuje me šta ljudi pričaju. Ne želim da komentarišem to što se piše o meni. Tim je najbitniji, finale se još igra, a uvrede su uvek bile sastavni deo moje karijere. Za mene je potpuno razumljivo da me vređaju čim vide prvi znak slabosti. Mogu da kažem da iskreno verujem da sam najveća meta medijskih napada u svim SPORTovima", izjavio je Džejms za ESPN.

 

Lebronov tim je u petak doživeo poraz od Sparsa, ali lekari tvrde da će on u drugoj utakmici biti potpuno spreman za nastavak serije, što će itekako pomoći ekipi Erika Spolstre da se vrati u borbu za titulu, budući da u plej-ofu beleži 27 poena, sedam skokova i pet asistencija po meču. .

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here