Lovernj ne priča iz svoje glave!

0

 

SLAVA PRE SVEGA: Čović sa Zvezdinim igračima na Malom Kalemegdanu
 

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da nije govorio košarkašima FMP-a da udare kapitena Partizana Žofrea Lovernja. Čović je dodao da francuski košarkaš treba da se stidi zbog svojih izjava:
– Mislim da Lovernj to ne priča iz svoje glave, a jasno je iz čije glave to priča. Prema tome, niti sam se mešao, niti sam učestvovao, ali on je poslednji čovek kome bih se pravdao, naročito za onaj gest koji je uradio prilikom izlaska iz dvorane.
Tokom utakmice u nedelju između FMP i Partizana u Železniku došlo je do sukoba igrača, da bi Lovernj je na konferenciji za novinare pred susret sa Mega Vizurom izjavio da je "80-90 odsto siguran" da je čuo da je Čović govorio igračima FMP-a da ga udare.
– Tog mladog čoveka treba da bude sramota. Bolje bi mu bilo da razmišlja o sebi. Trebalo bi da se stidi svog ponašanja i izjava. Takvo ponašanje jednog igrača, koji je sticajem okolnosti i kapiten, govori o kakvom se njegovom sportskom vaspitanju radi i ko ga tako vaspitava nije ni čudo što se tako ponaša – istakao je Čović.
Inače, KK Crvena zvezda je slavu Đurđevdan proslavila na Malom Kalemegdanu. Slavu su obeležili predsednik kluba Nebojša Čović i Zvezdini košarkaši na čelu sa trenerom Dejanom Radonjićem, a slavski kolač je osveštao protojerej Petar Lukić.

 

 

Zvezda poslala dopis ULEB

Domaćin kvalifikacionog turnira za dopunu Evrolige košarkaša biće najverovatnije Crvena zvezda u Kombank areni. Crveno-beli su poslali dopis u sedište Evrolige tražeći da budu organizatori mečeva za plasman u evropsku košarkašku elitu naredne sezone. Konkurenti crveno-belima na turniru, koji bi se igrao početkom oktobra, mogli bi da budu Kantu, stara mušterija Lijetuvos Ritas, češki Nimburk, prvak Belgije, poraženi u polufinalu Baltičke lige Kuban-Himki, odnosno drugoplasirani ili trećeplasirani timovi iz francuske i nemačke lige (zavisi od vajld karda ili A licenci). Bitno je samo da se ne uvuku Galatasaraj i Banvit.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here