“Mama me terala da izlazim sa poznatima, a da sačuvam nevinost”

0

Opanjkala majku u svojim memoarima

Prema svedočanstvu Bruk Šilds, njena majka Teri Šilds, koja se od ćerkinog detinjstva brinula o njenoj karijeri modela i glumice, istovremeno je i zlostavljala Bruk. Glumica se prisetila kako je s majkom, koja je umrla 2012. u 79. godini, provela mnogo vremena za barovima jer je gospođa Teri veći deo života mnogo pila. Majka je Bruk često ostavljala kod komšija kako bi mogla da izlazi. Jedan od tih komšija kasnije je lagao da je spavao s Bruk.

 

"Iz današnje perspektive moja majka me je zlostavljala. Međutim, kasnih 60-ih bilo je normalno da dete ostavite kod komšija ako nemate novca za bebisiterku. Tužno je što moja majka nije mogla da priušti dadilju", napisala je Bruk.

 

Kada je Bruk odrasla majka ju je nagovarala da izlazi sa Džordž Majklom, Majkl Džeksonom i Džon Travoltom, za koje je smatrala da su "fini" momci. Tako se desilo da je Bruk na majčin nagovor izlazila sa zvezdom grupe Vam, a bila je bliska prijateljica i s kraljem popa. Za to vreme je gospođa Teri se zabavljala sa Vudijem Alenom.

 

 

Glumica se mame Teri, koja je organizovala da joj ćerka sa samo 11 godina glumi prostitutku u filmu "Slatka mala" iz 1978, a da se dve godine kasnije razgolićuje u "Plavoj laguni", rado seća po jednom detalju – jednom prilikom zaustavila je avion da pokupi lutkicu koju je mala Bruk ostavila na aerodromu.

Bruk Šilds (49), koja je 80-ih savetovala devojkama da nevine ulaze u brak, nevinost je izgubila pre udaje, u 22. godini, s glumcem Dinom Kejnom. Prvi seks izazvao joj je mahnitu reakciju, seća se da je gola iskočila iz kreveta i istrčala na hodnik. Din je uspeo da je zaustavi i zagrli.

 

"Strepela sam da gubitkom nevinosti gubim i svoju majku, verovala sam da mama želi da što duže ostanem devica", ispričala je Bruk.

 

Posle raskida sa Dinom Bruk se viđala sa Lijamom Nisonom. Kasnije se udala za Andrea Agasija koji je bio strašno ljubomoran. Danas je u braku s Krisom Henkijem s kojim ima dve ćerke – Roan (10) i Grijer (7).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here