Mara klečala na bini

0

Pet godina posle poslednjeg koncerta u Beogradu i sedam godina nakon pobede na Evrosongu Marija Šerifović (29) održala je koncert na stadionu FK Voždovac. Nastup je zamišljen kao predstavljanje njenog novog albuma "Hrabro", a oko 3.000 posetilaca mahom klinaca s nestrpljenjem je čekalo da se Marija pojavi na sceni. Najviše pažnje u VIP delu privukli su njena majka Verica i otac Rajko Šerifović koji su sedeli jedno pored drugog, a nedaleko od njih je bio i pevačicin polubrat Danijel Pavlović, Rajkov vanbračni sin. A, onda je na scenu izašla Marija i publiku pozdravila na svoj smeo i otkačen način.
– Dobro veče, ja sam Marija Šerifović i meni se jeb… može – rekla je i zapevala. Podsetila je publiku na brojne stare hitove, ali i predstavila nove pesme. A, kada su muzičari zasvirali početne taktove "Molitve" s kojom je pobedila na Evrosongu, ona je klekla na scenu i zamolila publiku da se zajedno pomole za bolje sutra svih nas. Posetioci su sami otpevali pesmu, dok je ona klečala na bini, da bi pred kraj pesme ustala, latila se mikrofona i maestralno interpretirala poslednji stih.
– Hvala vam, moji Spartanci, koji se borite za kvalitetnu muziku – oprostila se Šerifovićeva od prisutnih. Specijalni gosti na koncertu bili su Daniel Kajmakoski i grupa Džipsi kings.
 

Podrška kolega
U VIP delu stadiona uz Marijine hitove uživale su brojne kolege i javne ličnosti. Nataša Bekvalac veselo je skakutala, a bili su i Ognjan Radivojević, Marina Tucaković, Željko Vasić, Jovana Pajić, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, koja je u poodmakloj trudnoći, Aco Pejović, Tropiko bend i mnogi drugi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here