Maradona: Mesi će biti najbolji na svetu

0

"On je na nivou elite, najbolji na svetu i ključan u uspesima Barselone", rekao je Maradona i dodao:

 

"Potrebna mu je privatnost kako ne bi ponovio neke moje greške. Porodica i devojka su ono što je jedino važno. Mesi će da okonča kontroverzu Maradona – Pele. Najbolje od svega je to što je Mesi Argentinac, a Brazilci, španci, Nemci, Francuzi i Italijani moraju da priznaju da je najbolji fudbaler sveta rođen u ovoj zemlji".

 

Mesi je pre dva dana na utakmici Barselona – Arsenal (4:1) postigao sva četiri gola za katalonski klub.

 

"Razgovorao sam s njim oči u oči nekih dva sata posle prijateljske utakmice u Nemačkoj. Rešili smo mnoge stvari. Rekao sam mu šta se meni dogodilo i upozorio da svake nedelje nudi novo dokazivanje. Dodao sam i da je moja karijera završena, a da on tek stvara svoju posle koje će da vidi ko je najbolji ikada. Na dobrom putu je da to bude on", zaključio je Maradona.

 

"Murinjo je bolji od Gvardiole"

 

U intervjuu za "Radio Metro", Maradona je rekao da je šef stručnog štaba Intera Žoze Murinjo bolji trener od Đuzepea Gvardiole iz Barselone.

 

"U prethodnim takmičenjima, Gvardiola je osvojio sve što se osvojiti može i za te uspehe ima velike zasluge. Međutim, Murinjo je kompletniji trener. On je pravi šef i zato biram njega".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here