Marinović: Srbija sama sebe izbacila sa EP

0

Srbija je eliminisana posle prve faze takmičenja na kontinentalnom šampionatu posle dva poraza i jednog remija. Naša selekcija je u konačnom plasmanu zauzela 13. mesto na EP.

 

"Mislim da je Srbija katastrofalno odigrala sve tri utakmice i da problem leži u Srbiji, pristupu igri. Uopšte, pristup igri, govor tela, svih igrača, klupe, po analizi na DSF-u, koja je pravljena, kakva je reakcija posle primljenog gola, datog gola, bila je negativna i mislim da se Srbija sama eliminisala. Mi smo samo iskoristili trenutak i uspeli da uz pomoć naše publike, motivisano slomimo njihov otpor", rekao je Marinović za sajt "Balkan-hanbal".

 

Austrija je sinoć poražena od Hrvatske 26:23 i izgubila je sve šanse da se plasira u polufinale EP.

 

"Protiv Norvežana smo mnogo promašili, ali smo bili ravnopravan protivnik. Protiv Hrvatske smo imali nesreću na kraju, dve stative, pa par vezanih sudijskih odluka, koje nemaju veze sa rukometom. Ne znam ni ko je bio delegat, da li Italijan. Znamo koliko se Italija razume u rukomet. Ne znam, ali ni juče, ni danas, nismo imali osećaj da je EP u Austriji. Kao domaćin, sigurno je da nemamo taj rejting kao ove selekcije, ali neko normalno suđenje, kao domaćin i ekipa koja se bori smo minimalno zasluzili", dodao je golman Austrije i istakao da je Francuska najveći favorit za osvajanje titule šampiona na EP.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here