Mešter: Naša odbojka ima svetlu budućnost

0

Đula Mešter i bivši selektor naše zemlje Ljubomir Travica

"Mislim da je Igor Kolaković napravio dobar odabir po pitanju ekipe i da će se mnogo uspešnih rezultata nizati u nacionalnom timu. Svetska liga je bila fenomenalna. Prisustvovao sam finalnom meču protiv Brazila u Areni i šta da kažem, opet nam je falila jedna lopta ili dve da ih pobedimo. U svakom slučaju činjenica je da je Srbija bogata što se tiče sportskih talenata", rekao je jedan od najboljih srednjih blokera srpske odbojke.

 

Mešter se pre nekoliko godina povukao iz reprezentacije, a kao svog naslednika u njoj vidi mladog Marka Podraščanina koji je član italijanskog Lubea.

 

"Imao sam priliku ranije da treniram sa Markom, kada je on bio junior u Vojvodini. Sada je prvi bloker reprezentacije i pruža odlične partije. Fizički je spreman, mnogo bolje nego što sam ja ikada bio. Mentalno je jak i izuzetno talentovan. Već ima sjajnu karijeru i želim mu da tako i ostane", zaključio je Mešter.

 

Srbin je poslednjih pet sezona proveo u Grčkoj, a trenutno je bez angažmana. Prelazni rok je počeo pre nekoliko dana i on se nada da će uskoro naći novi klub.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here