MIHAJLOVIĆ: Ne razmišljam o Interu

0

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović izjavio je posle remija sa Milanom 2:2 da njegov tim očekuje dug put, ali da je objektivno zadovoljan ukoliko tim iz Đenove završi u gornjem delu tabele Serije A na kraju sezone.
– Rekao sam pre početka sezone da je objektivni cilj ostanak u gornjem delu tabele. Veliki je put pred nama, ali ako nastavimo sa ovakvom igrom koju prikazujemo trenutno, mislim da Sampa može da uradi velike stvari ove godine – rekao je Mihajlović.
On se osvrnuo na meč sa Milanom gde je njegova ekipa imala vođstvo od 2:1.
– Odigran je odličan meč gde su obe ekipe mogle da izvuku pobedu. Moji momci su dali sve od sebe i ne mogu da tražim više od toga, ali smo se sastali sa Milanom koji je ima neverovatan napadački potencijal. Protiv milanskog tima smo pokazali koliko smo porasli kao kolektiv, jer smo imali prilike na 2:1 da idemo ka pobedi, ali smo ušli u jedan period koji nam nije obećavao tri boda do kraja susreta – naveo je Mihajlović.
Roberto Mančini izjavio je pre nekoliko dana da je Mihajlović stasao za posao u Interu, ali je srpski strateg posvećen samo trenutnom poslu u Sampdoriji.
– Ja sam trener Sampdorije i ne razmišljam o drugim stvarima. Mančini je to rekao zato što mi je veliki prijatelj, ali za sada gledam svoj put i jako sam srećan i zadovoljan u Sampdoriji – zaključio je Mihajlović.
Sampdorija se trenutno nalazi na trećoj poziciji Serije A, ali bi eventualnim pobedama Lacija, Napolija i Đenove pala na šesto mesto.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here